TÜRKİYE 1.CİLİĞİ İLE DÖNDÜ

Recep Ergin, Altıeylül Belediye Spor adına yarıştığı Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 1.ciliğini alarak Altıeylül’ün gururu oldu.

Judo Federasyonu 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Eskişehir Şehit Anıl Gül spor salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonada 62 ilden 535 erkek, 222 kız olmak üzere toplam 757 sporcu mücadele etti.

Balıkesir’i temsilen 16 sporcu müsabakalara katıldı. Müsabakalar sonucunda; Antrenör Mehmet Güner’in eğitmenliğini yaptığı,  +73kg’da yarışan Recep Ergin Türkiye 1.cisi oldu. Altıeylül Belediye Spor Kulübü adına önemli bir başarıya imza atan 13 yaşındaki sporcu Recep Ergin 4 yıldır Judo sporu ile ilgileniyor. Başarılı Judocu 30 Haziran – 6 Temmuz tarihlerinde Tekirdağ’da gireceği kamp sonrasında, 08-09 Temmuz 2018 tarihlerinde Karadağ’da gerçekleşecek Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.